Vi lager alle våre produkter for hånd, og vi bruker kun friske kvalitetsråvarer når vi smører baguetter og sandwicher, ruller burritos og blander salater.
Vi ønsker at alle skal finne seg en favoritt, og produktene er perfekt for deg som er opptatt av god smak på farten.
Kvalitet og miljø
Nordic Lunch har produksjonskjøkken i Oslo, Bergen og Tromsø.
Våre ansatte har svært lang erfaring både innenfor drift, produksjon, kundeservice, ekspedisjon, kvalitet og produktutvikling.
Våre avdelinger i Oslo og Bergen er ISO-sertifisert (FSSC 22000), og avdelingen i Tromsø jobber etter de samme kravene og prinsippene.
Nordic Lunch har høyt fokus på både indre og ytre miljø, og alle våre avdelinger er Miljøfyrtårn-sertifisert.
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Det leveres en årlig klima - og miljørapport, og virksomheten blir resertifisert hvert tredje år.